Over 7Days

Jongeren volgen het nieuws niet meer? Hoezo? Er zijn er genoeg die onze artikelen, uitlegverhalen, overzichten, video’s en blogs onder ogen krijgen via onze krant, website, social media en in onze app. We melden het nieuws dat voor jongeren relevant is. De redactie van 7Days maakt die keuze voor je en schotelt je het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws voor. Plus al het nieuws dat jongeren écht aangaat. Fraude tijdens de eindexamens? Ophef over de alcoholwetgeving? Veranderingen op Facebook? 7Days houdt je op de hoogte.

De krant

7Days is de ‘grote broer’ van kinderkrant Kidsweek, en een Nederlands nieuwsplatform voor jongeren van twaalf tot en met achttien jaar. De krant valt 46 keer per jaar, elke vrijdag, bij abonnees op de mat. Op Sevendays.nl verschijnen dagelijks nieuwsverhalen, achtergronden, uitleg bij het nieuws, tips en how-to’s en recensies die voor jongeren relevant en interessant en nuttig zijn.

Onze app

De gratis app 7Days Nieuws biedt elke dag de zeven beste artikelen van Sevendays.nl en ook via social media worden jongeren op de hoogte gehouden van het belangrijkste nieuws dat voor hen relevant is.

Onze redactie

De krant, site en app worden gevuld door een twaalfkoppige redactie die bestaat uit ervaren journalisten en vormgevers. Een groep van acht middelbare scholieren (bloggers) levert wekelijks columns aan die soms worden doorgeplaatst in de krant.